shop.sarlight.ba

Web shop - online kupovina

Web prodavnica

Poručite željene artikle po najpovoljnijim
cijenama u regionu iz udobnosti vašeg
doma i uštedite vrijeme i novac!
Web shop

Bogata ponuda

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći širok asortiman ozvučenja i audio opreme, profesionalnih rasvjetnih tijela u halogenoj i LED izvedbi, popularne opreme za atmosferske efekte uključujući mašine za dim, balone, snijeg, konfete, kao i muzičke instrumente, pribor i rezervne dijelovi za iste. Iz udobnosti Vašeg doma naručite originalne proizvode nekih od najpoznatijih brendova čiji smo generalni zastupnici: JBL, Audix, Sica, Jensen, Chauvet, Karma i mnogih drugi.

Sigurnost

Omogućeno je i potpuno sigurno plaćanje kreditnim karticama korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Dostava

Svi artikli kupljeni na web shop-u, shop.sarlight.ba, dostavljaju se na vašu adresu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Roba koja se naruči putem web shop-a, radnim danom, dostavlja se u roku od 24/48 radna sata na kućnu adresu. Za narudžbe preko 200 KM dostava je BESPLATNA.